Word vrijwilliger bij BUTFF!

Op dit moment zijn we weer druk bezig om van BUTFF 2016 weer een spetterend festival te maken!
De films stromen weer binnen, belangrijke gasten zijn uitgenodigd en het bier wordt alweer bier gebrouwen.

Om het festival mogelijk te maken helpen er elk jaar vele vrijwilligers mee in talloze verschillende functies. Dus wil jij je ontwikkelen binnen een laagdrempelige en creatieve stichting waarbij je je kunt ontwikkelingen binnen jouw vakgebied? Wordt dan vrijwilliger bij BUTFF!


HOE MELD IK ME AAN ALS VRIJWILLIGER?

Het aanmeldformulier staat nu online. Vanaf nu kan je je weer aanmelden voor de 11e editie van het festival! Er zal dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen worden over je voorkeuren en werkzaamheden voor en/of tijdens het festival.


WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU?
Het BUT Film Festival is ontstaan uit een liefde voor de alternatieve filmwereld. Als jij deze liefde ook draagt en ons vol met enthousiasme wilt helpen op welke manier dan ook, dan zijn we al meer dan blij! We hebben voor het festival verschillende vrijwilligersfuncties beschikbaar voor zowel voor en/of tijdens het festival. Hoewel we graag onder genot van een (alcoholistisch) drankje over onze liefde voor films praten, vragen we wel dat je verantwoordelijkheid draagt voor je functie.


WAT KAN JE VAN ONS VERWACHTEN?
Omdat het festival niet zonder de steun van de vrijwilligers kan draaien, doen wij ons uiterste best om het je zo aangenaam mogelijk te maken. We staan open voor jouw ideeën om het festival naar een hoger niveau te tillen en hebben de mogelijkheden via middelen en manschap om jouw idee realiseerbaar te maken.

Films kijken is voor de vrijwilligers gratis! Tijdens het festival ontvang je als tijdens je diensten consumptiebonnen waarmee je eten en drinken op het festivalterrein kunt kopen. Verder is het vooral heel leuk om bij het festival te werken. Als vrijwilliger krijg je een unieke kijk achter de schermen, je werkt op een informele manier samen met vele verschillende mensen en geniet van de goede sfeer.


DE FUNCTIES:


Voor het festival hebben we meerdere functies voor zowel voor, tijdens en na het festival. Bij het aanmelden als vrijwilliger vragen we je aan te geven welke functies je voorkeur genieten en waarom.

PROGRAMMEUR
Heb jij een grote liefde voor B-movies, Underground en Trash films? Heb je een kritisch oog voor kwaliteit voor het onconventionele en absurde? En vind je het leuk om de nieuwe films binnen het BUT-genre te bekijken en te beoordelen? Meld je dan aan als programmeur voor BUTFF 2016!


MARKETING & COMMUNICATIE FUNCTIES

Hoewel we elk jaar meer BUT-filmliefhebbers bereiken en het festival elk jaar beter wordt bezocht, weten we dat er nog veel meer liefhebbers zijn die het festival nog niet kennen. Wil jij meehelpen als persvoorlichter, fonds/sponsorwerver, (social media) redacteur, vrijwilligers coördinator of wil je op een andere manier het BUTFF helpen promoten? Meld je dan aan!


PUBLIEK GERELATEERDE FUNCTIES

Hier kunnen we altijd hulp voor gebruiken. Zaalwachten, kassamedewerkers en alle andere functies waarbij je vaak direct met het publiek te maken hebt. Aanmelden kan hier.

Heb je er zin in? Pas iets precies bij jouw interesse en ervaring? meld je dan hier aan.